Boezemvriendjes Plus

Wil jij jouw melkproductie op gang brengen of verhogen? De beste manier om jouw productie te verhogen, is het goed en regelmatig legen van je borsten. Wanneer dit onvoldoende blijkt te werken, ervaren veel moeders dat het gebruik van deze kruidencapsules de productie van moedermelk stimuleert.

Inhoud: Elke capsule bevat 450 mg.

34% Fenegriek: dit kruid staat er om bekend dat het de melkproductie op gang kan helpen en kan verhogen

33% Galega: werkt ook stimulerend op de aanmaak van moedermelk, de ontwikkeling van borstklieren, en werkt tevens bloedsuikerverlagend

33% Gezegende Distel:  staat ook bekend om zijn goede werking bij een te lage melkproductie, vooral in combinatie met f(o)enegriek, werkt ook bevorderend op de spijsvertering


Gebruik: 3x daags 1-2 capsules (overleg voor gebruik eerst met jouw lactatiekundige over een alternatief plan en/of een passende dosering)

NB. Niet gebruiken bij zwangerschap, allergie tegen planten uit de composietenfamilie (gezegende distel), of allergie tegen planten uit de vlinderbloemfamilie zoals pinda (fenegriek). Overleg met je arts als je problemen hebt met je bloedsuiker, stolling, schildklier of andere gezondheidsklachten. Buiten bereik van kinderen bewaren.

  • Vegetarisch (HPMC)
  • Zonder verdere toevoegingen
  • Handige verpakking met zipsluiting
  • Herkomst kruiden: Europa
  • Verpakt door: ChinaHerbage