Even voorstellen

Hoi! 

Ik ben Anneke ten Hove, lactatiekundige IBCLC

In mijn werk als verpleegkundige op de afdeling Verloskunde van het ziekenhuis zie ik veel ouders die enorm onzeker zijn t.a.v. de borstvoeding: 'Heb ik wel genoeg melk, kan ik het wel, zorg ik wel goed genoeg voor mijn kind, waarom lukt het (nog) niet?' Ook de tegenstrijdige adviezen van zorgverleners, familie en op social media zorgen vaak voor onzekerheid en minder vertrouwen in je eigen kunnen. 

Wanneer ik jou laat zien dat je intuïtie het vaak hartstikke goed heeft, dat veel babygedrag eigenlijk best logisch is (als iemand je dat even uitlegt), en hoe mooi je borsten en je kindje een team kunnen vormen, zie ik het zelfvertrouwen en de rust binnen het gezin toenemen. Hier krijg ik zo’n enorme kick van, dat ik in 2014 besloot om lactatiekundige te worden en mijn eigen praktijk te starten! 

Mijn missie is dat vrouwen in Nederland met plezier en vol vertrouwen borstvoeding geven! 

Het belangrijkste hierbij vind ik dat je borstvoeding geeft zoals jíj dat wilt. Ik sluit hier met mijn kennis en ervaring graag op aan door met je te kijken tegen welke uitdagingen je aanloopt, wat de mogelijke oorzaken zijn, welke behoefte je kindje heeft en welk plan aansluit bij jouw wensen, zodat je – wanneer ik jouw voordeur weer uit loop – samen aan de slag kan met adviezen die helemaal op jullie situatie afgestemd zijn

Waarvoor kun je bij mij terecht? 7 dagen per week uitgebreid, persoonlijk en laagdrempelig advies en coaching in alle situaties die te maken hebben met borstvoeding, de groei van je kindje, ongemak tijdens het voeden, medicijngebruik, ziekte, afbouwen van de borstvoeding, en alle overige vragen, zowel tijdens je zwangerschap als na de bevalling. Ook kun je bij mij terecht voor de huur of aanschaf van een kolfapparaat en diverse borstvoedingshulpmiddelen.

 

Ik spreek je snel! 

 
IBCLC registratienummer L-68089