Voorlichtingsbijeenkomsten

Je kunt Borstvoedingspraktijk Voor jou regelmatig vinden op verschillende voorlichtingsavonden en inloopspreekuren. Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten over borstvoeding? Zet dan de volgende avonden en spreekuren snel in je agenda!

Voorlichtingsavond 'Borstvoeding' | Geboortezorg Salland

Onderwerp

Succesvol borstvoeding geven is iets wat jij en je kindje samen leren. Een goede voorbereiding helpt om onzekerheden en vragen weg te nemen. Zo is de kans groter dat borstvoeding een positieve ervaring wordt voor jou en je kindje. Tijdens de bijeenkomst vertel ik je alles over borstvoeding. Van aanleggen tot kolven en van het voorkomen van kwaaltjes tot de samenstelling van moedermelk.

Tijdstip

19.30u - 21.30u

Data en locaties
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19, zijn de voorlichtingsavonden tot nader bericht vervallen. Scroll verder voor de digitale voorlichtingsavond!

Kosten
Al deze bijeenkomsten worden je GRATIS aangeboden door jouw gemeente!

Een initiatief van Geboortezorg Salland, i.s.m. Gemeente Deventer, alle verloskundigenpraktijken en gynaecologen van regio Salland, Naviva Kraamzorg en Centrum Jeugd en Gezin

Digitale voorlichtingsavond

I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19, zijn live bijeenkomsten helaas niet toegestaan. Speciaal voor jullie heb ik i.s.m. Geboortezorg Salland de voorlichtingsavond over borstvoeding gedigitaliseerd en ingesproken. Veel kijkplezier!