Niet tevreden?

Borstvoedingspraktijk Voor jou spant zich in om jou zo goed en zo fijn mogelijk te helpen bij je vragen of uitdagingen op het gebied van borstvoeding. Ondanks deze inspanningen kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over mijn hulp. Graag hoor ik van jou wanneer dit het geval is!

In gesprek

Wanneer je niet tevreden bent n.a.v. mijn hulpverlening, hoop ik dat je zo snel mogelijk contact met mij opneemt. Ik sta altijd open voor feedback en verbeterpunten. Samen kunnen we vervolgens in gesprek om te kijken hoe we beiden weer met een fijn gevoel verder kunnen.


Klacht indienen

Mocht je je ondanks een aanvullend gesprek niet gehoord voelen, of is de uitkomst onbevredigend, dan kun je een klacht indienen bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL). Via de vereniging wordt een klachtenprocedure opgestart. Meer informatie vind je op hun website.

Ook is de praktijk aangesloten bij Klachtenportaal ZORG. Iedere zorgaanbieder is verplicht een klachtenregeling te hebben die voldoet aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg (Wkkgz). Het Klachtenportaal ZORG is een onafhankelijke organisatie, waar je ook een klachtenprocedure kunt starten.

Heb je jouw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met je op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.  

Wil je advies over hoe je om kunt gaan met een situatie waar je ontevreden over bent? Ook dan kun je contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Je start dan nog geen procedure op. 

Geef jouw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet je niet welke klachtenprocedure voor jou geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg je mee helpen.


Neem contact met mij op

EnquĂȘte invullen

Laat mij weten wat je van mijn dienstverlening vindt! Borstvoedingspraktijk Voor Jou is erg benieuwd naar jouw mening.