Contact opnemen

Borstvoedingspraktijk Voor Jou stopt met consulten

Het heeft even geduurd voordat ik de moeilijke knoop kon doorhakken, want ik draag borstvoeding een warm hart toe, maar de huidige vorm past niet (meer) in mijn leven. Daarom heb ik voor nu besloten te stoppen met de borstvoedingsconsulten.  

Heb jij hulp bij borstvoeding nodig? Kijk dan op de website van NVL Borstvoeding voor een lactatiekundige in de buurt.
Wil jij een hulpmiddel kopen of huren? Dat kan nog steeds, zolang de voorraad strekt! Kijk bij 'Koop een kolf of hulpmiddel' voor de beschikbare voorraad.

'Wij hebben nog een afspraak staan / een lopende zorgvraag, wat nu?'

Klanten die een prenataal consult bij mij hebben gehad, nog een afspraak hebben staan, of die nog recht hebben op nazorg, zal ik vanzelfsprekend van zorg voorzien. Ik neem echter geen nieuwe klanten meer aan.

Wel kun je Borstvoedingspraktijk Voor Jou nog tegenkomen bij de webinars en voorlichtingsavonden van Geboortezorg Salland, of tijdens waarneming van mijn collega Erna Klein Hofmeijer.

'Waar kan ik als hulpverlener mijn client/patiënt naar verwijzen?'

Via de website van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen kunnen (aanstaande) ouders een lactatiekundige in hun buurt vinden. Ook is er betrouwbare informatie te vinden op de website van La Leche League Nederland, en op Borstvoeding.com

Zo lang de voorraad strekt, kun je bij Borstvoedingspraktijk Voor Jou ook nog steeds terecht voor Rite Aid Hydrogelpads, een kolf of kolfaccessoire, en andere hulpmiddelen.

'Betekent dit dat je definitief stopt als lactatiekundige?'

Mijn passie voor borstvoeding zit echt in mijn hart en als je eenmaal lactatiekundige bent, ben je dat voor het leven! Op dit moment past de gekozen vorm echter niet (meer) bij hoe ik mijn leven het liefste invulling geef. Ik zal de komende tijd dan ook gebruiken om te voelen welke kant ik op wil, en in welke format. Gelukkig voldoe ik aan alle voorwaarden voor herregistratie in 2024, dus die zal ik zeker weer aanvragen. Borstvoeding zal altijd een rol spelen in mijn leven en ik wil zoveel mogelijk ouders helpen met hun borstvoedingsavontuur.

Hoe word jij het liefst geholpen?

Bij Borstvoedingspraktijk Voor Jou kun je op verschillende manieren geholpen worden! Bij jou thuis, telefonisch, door te videobellen, e-mailen, of je komt bij mij op mijn praktijk aan huis. Jij kiest wat op dat moment het beste bij jou past! Ook voor het aanschaffen of huren van verschillende producten ben je met een eenvoudig appje of mailtje aan de praktijk snel geholpen.

NB. Consulten aan huis of op de praktijk zijn alleen mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag. In overleg ook in het weekend. 

E-mail*

Dringende hulpvraag? 

In dat geval verzoek ik je om telefonisch contact op te nemen met de praktijk (of een app te sturen) en duidelijk je naam, telefoonnummer en hulpvraag in te spreken.

Borstvoedingspraktijk Voor Jou probeert binnen 24 uur op jouw email te reageren.

anneke@borstvoedingspraktijkvoorjou.nl

Telefoonnummer*

Geen gehoor?

Stuur gerust een appje, of spreek je naam, telefoonnummer en hulpvraag in op mijn voicemail.

Ik probeer je zo snel mogelijk – maar in ieder geval binnen 24 uur – terug te bellen of te appen.

Videobellen*

Alleen op afspraak

Je kunt met Borstvoedingspraktijk Voor Jou videobellen via Facetime, MS Teams, Zoom of Skype.

Tijdens een videoconsult is het prettig om iemand bij je te hebben die voor jou het 'filmwerk' kan doen, zodat wij samen de adviezen kunnen oefenen.

Een videoconsult vindt altijd op afspraak plaats.

* Voor een telefonisch consult, een consult per app of chat, of een consult per e-mail worden consultkosten gerekend, m.u.v. het maken van een afspraak.

Praktijk aan huis
Alleen op afspraak - Ingang en P achterom

Weissenbruchstraat 5

7424 EC Deventer


Ik ontvang je graag in mijn praktijk aan huis!

Voor consulten op de praktijk, of voor het ophalen en terugbrengen van gehuurde of gekochte materialen mag je even bellen, mailen, appen of een chatbericht sturen. Meestal kun je diezelfde dag nog bij mij terecht!

Contactformulier

Annuleren of verzetten van gemaakte afspraak

Wanneer je een gemaakte afspraak wilt annuleren of verzetten, hoor ik dit graag ruim van tevoren. Op die manier kan ik andere moeders met een hulpvraag ook snel verder helpen. Voor afspraken die minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd worden, breng ik 50% van de consultprijs in rekening.

Factuur betalen?

Facturen mogen o.v.v. klantnummer en factuurnummer overgemaakt worden op:

Bankrekeningnummer 

NL73 KNAB 0280 2410 97