Waarneming 4 t/m 27 september


Van vrijdag 4 sept t/m 27 sept is de praktijk gesloten i.v.m. vakantie. 

Voor hulp bij borstvoeding kun je terecht bij mijn waarneemster Erna Klein Hofmeijer van Praktijk voor Borstvoeding (06-30447212). Ook kun je een lactatiekundige in de buurt vinden via de website van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL).

Voor het huren of retourneren van een kolfapparaat kun je terecht bij de verloskundigen van De Eiber in Twello

I.v.m. de maatregelen rondom Corona doe ik beperkt live consulten, maar kunnen we ook videobellen! 

Als jij zorgt voor iemand die het 'filmwerk' doet, dan kunnen wij samen oefenen met de adviezen. Zo ben je toch geholpen, vanaf je eigen bank, stoel of bed! 

En heb je een product nodig? Dan zet ik die, voorzien van jouw naam, gewoon voor je klaar bij de ingang van de praktijk! 

Heb je klachten en twijfel je of er wel een live consult kan plaatsvinden? Doe dan hier de test!

Telefoonnummers

Bij geen gehoor mag je gerust een appje sturen naar onderstaand 06-nummer of je spreekt je naam, telefoonnummer en hulpvraag in op de voicemail. Ik probeer je zo snel mogelijk – maar in ieder geval binnen 24 uur – terug te bellen of te appen. 

Voor een telefonisch consult, of een consult per app of chat, worden consultkosten gerekend, m.u.v. het maken van een afspraak. 


Praktijk aan huis (alleen op afspraak)

Weissenbruchstraat 5

7424 EC Deventer (ingang en P achterom)


Ik ontvang je graag in mijn praktijk aan huis! 

Voor consulten op de praktijk, of voor het ophalen en terugbrengen van gehuurde of gekochte materialen mag je even bellen, mailen, appen of een chatbericht sturen. Meestal kun je snel bij mij terecht!


E-mailadres

Borstvoedingspraktijk Voor jou probeert binnen 24 uur op jouw email te reageren. Voor een consult per email worden consultkosten gerekend, m.u.v. het maken van een afspraak.

Wanneer je een dringende hulpvraag hebt, verzoek ik je telefonisch contact op te nemen met de praktijk (of een app te sturen) en duidelijk je naam, telefoonnummer en hulpvraag in te spreken.

Contactformulier

Annuleren of verzetten van gemaakte afspraak

Wanneer je een gemaakte afspraak wilt annuleren of verzetten, hoor ik dit graag ruim van tevoren. Op die manier kan ik andere moeders met een hulpvraag ook snel verder helpen. Voor afspraken die minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd worden, breng ik 50% van de consultprijs in rekening.


Factuur betalen?

Facturen mogen o.v.v. klantnummer/factuurnummer overgemaakt worden op:

Bankrekeningnummer NL73 KNAB 0280 2410 97