Contact opnemen

Heb je Coronaklachten, of wil je liever een consult op afstand?

Kies dan voor een videoconsult! Zo bescherm je mij, maar natuurlijk ook alle andere moeders en kindjes die ik zie tijdens mijn consulten. Tijdens een videoconsult kan ik je ook goed helpen en kunnen we een passend plan voor jou maken. Overleg bij twijfel gerust even.

Als jij zorgt voor iemand die het 'filmwerk' doet, dan kunnen wij samen oefenen met de adviezen. Zo ben je toch geholpen, vanaf je eigen bank, stoel of bed!

En heb je een product nodig? Dan zet ik die, voorzien van jouw naam, gewoon voor je klaar bij de ingang van de praktijk!
E-mail*

Dringende hulpvraag? 

In dat geval verzoek ik je om telefonisch contact op te nemen met de praktijk (of een app te sturen) en duidelijk je naam, telefoonnummer en hulpvraag in te spreken.

Borstvoedingspraktijk Voor Jou probeert binnen 24 uur op jouw email te reageren.

Telefoonnummer*

Geen gehoor?

Stuur gerust een appje, of spreek je naam, telefoonnummer en hulpvraag in op mijn voicemail.

Ik probeer je zo snel mogelijk – maar in ieder geval binnen 24 uur – terug te bellen of te appen.

Videobellen*

Je kunt met Borstvoedingspraktijk Voor Jou videobellen via Facetime, MS Teams, Zoom of Skype.

Tijdens een videoconsult is het prettig om iemand bij je te hebben die voor jou het 'filmwerk' kan doen, zodat wij samen de adviezen kunnen oefenen.

Een videoconsult vindt altijd op afspraak plaats.

* Voor een telefonisch consult, een consult per app of chat, of een consult per e-mail worden consultkosten gerekend, m.u.v. het maken van een afspraak.

Praktijk aan huis
Alleen op afspraak - Ingang en P achterom

Weissenbruchstraat 5

7424 EC Deventer


Ik ontvang je graag in mijn praktijk aan huis!

Voor consulten op de praktijk, of voor het ophalen en terugbrengen van gehuurde of gekochte materialen mag je even bellen, mailen, appen of een chatbericht sturen. Meestal kun je diezelfde dag nog bij mij terecht!

Contactformulier

Annuleren of verzetten van gemaakte afspraak

Wanneer je een gemaakte afspraak wilt annuleren of verzetten, hoor ik dit graag ruim van tevoren. Op die manier kan ik andere moeders met een hulpvraag ook snel verder helpen. Voor afspraken die minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd worden, breng ik 50% van de consultprijs in rekening.

Factuur betalen?

Facturen mogen o.v.v. klantnummer en factuurnummer overgemaakt worden op:

Bankrekeningnummer 

NL73 KNAB 0280 2410 97