Contactgegevens


Telefoonnummers

Bij geen gehoor mag je gerust een appje sturen naar onderstaand 06-nummer of je spreekt je naam, telefoonnummer en hulpvraag in op de voicemail. Ik probeer je zo snel mogelijk – maar in ieder geval binnen 24 uur – terug te bellen of te appen. 

Voor een telefonisch consult, of een consult per app of chat, worden consultkosten gerekend, m.u.v. het maken van een afspraak. 


Praktijk aan huis (alleen op afspraak)


Weissenbruchstraat 5
7424 EC Deventer (ingang en P achterom)


Ik ontvang je graag in mijn praktijk aan huis! 

Voor consulten op de praktijk, of voor het ophalen en terugbrengen van gehuurde of gekochte materialen mag je even bellen, mailen, appen of een chatbericht sturen. Meestal kun je snel bij mij terecht!


E-mailadres

Borstvoedingspraktijk Voor jou probeert binnen 24 uur op jouw email te reageren. Voor een consult per email worden consultkosten gerekend, m.u.v. het maken van een afspraak.

Wanneer je een dringende hulpvraag hebt, verzoek ik je telefonisch contact op te nemen met de praktijk en duidelijk je naam, telefoonnummer en hulpvraag in te spreken.

Contactformulier

Annuleren of verzetten van gemaakte afspraak

Wanneer je een gemaakte afspraak wilt annuleren of verzetten, hoor ik dit graag ruim van tevoren. Op die manier kan ik andere moeders met een hulpvraag ook snel verder helpen. Voor afspraken die minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd worden, breng ik 50% van de consultprijs in rekening.

 
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.