Contact opnemen

Hoe word jij het liefst geholpen?

Bij Borstvoedingspraktijk Voor Jou kun je op verschillende manieren geholpen worden! Bij jou thuis, telefonisch, door te videobellen, e-mailen, of je komt bij mij op mijn praktijk aan huis. Jij kiest wat op dat moment het beste bij jou past! Ook voor het aanschaffen of huren van verschillende producten ben je met een eenvoudig appje of mailtje aan de praktijk snel geholpen.

NB. Consulten aan huis of op de praktijk zijn alleen mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag. In overleg ook in het weekend. 

E-mail*

Dringende hulpvraag? 

In dat geval verzoek ik je om telefonisch contact op te nemen met de praktijk (of een app te sturen) en duidelijk je naam, telefoonnummer en hulpvraag in te spreken.

Borstvoedingspraktijk Voor Jou probeert binnen 24 uur op jouw email te reageren.

anneke@borstvoedingspraktijkvoorjou.nl

Telefoonnummer*

Geen gehoor?

Stuur gerust een appje, of spreek je naam, telefoonnummer en hulpvraag in op mijn voicemail.

Ik probeer je zo snel mogelijk – maar in ieder geval binnen 24 uur – terug te bellen of te appen.

Videobellen*

Alleen op afspraak

Je kunt met Borstvoedingspraktijk Voor Jou videobellen via Facetime, MS Teams, Zoom of Skype.

Tijdens een videoconsult is het prettig om iemand bij je te hebben die voor jou het 'filmwerk' kan doen, zodat wij samen de adviezen kunnen oefenen.

Een videoconsult vindt altijd op afspraak plaats.

* Voor een telefonisch consult, een consult per app of chat, of een consult per e-mail worden consultkosten gerekend, m.u.v. het maken van een afspraak.

Praktijk aan huis
Alleen op afspraak - Ingang en P achterom

Weissenbruchstraat 5

7424 EC Deventer


Ik ontvang je graag in mijn praktijk aan huis!

Voor consulten op de praktijk, of voor het ophalen en terugbrengen van gehuurde of gekochte materialen mag je even bellen, mailen, appen of een chatbericht sturen. Meestal kun je diezelfde dag nog bij mij terecht!

Contactformulier

Annuleren of verzetten van gemaakte afspraak

Wanneer je een gemaakte afspraak wilt annuleren of verzetten, hoor ik dit graag ruim van tevoren. Op die manier kan ik andere moeders met een hulpvraag ook snel verder helpen. Voor afspraken die minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd worden, breng ik 50% van de consultprijs in rekening.

Factuur betalen?

Facturen mogen o.v.v. klantnummer en factuurnummer overgemaakt worden op:

Bankrekeningnummer 

NL73 KNAB 0280 2410 97