Medela Moedermelkflesjes

  • Incl. ringdeksel en dekselinleg
  • Vaatwasserbestendig

Wil je weten hoe je het beste moedermelk kunt bewaren en opwarmen? Klik dan hier


Medela Moedermelkflesjes

De moedermelkflesjes van Medela vormen de perfecte aanvulling op je borstvoedingservaring. De babyflessen van Medela kunnen worden gebruikt met alle borstkolven van Medela en Calma. Zo kun je simpel moedermelk afkolven, opslaan en invriezen in dezelfde container. Dat betekent dat er geen druppel van je kostbare moedermelk verloren gaat en dat je minder hoeft af te wassen.


De correcte manier om moedermelk te bewaren

De meeste moeders hebben graag extra babyflessen bij de hand omdat hun melkproductie kan toenemen en veranderen. De flessen van Medela zijn bedoeld om moedermelk gedurende lange tijd veilig te bewaren. Je kunt moedermelk rechtstreeks in de flesjes afkolven en bewaren. Bovendien kun je je baby gewoon met dezelfde fles voeden. Medela flesjes zijn gemaakt van een veilige kunststof waarin de goede eigenschappen van de moedermelk behouden blijven en zijn de perfecte keuze voor het veilig bewaren van moedermelk in de koelkast of vriezer. Met de kleurrijke maataanduidingen (millimeter en ounce) kun je precies zien hoeveel melk je hebt afgekolfd. De flesjes hebben schroefdeksels zodat ze niet lekken als je ze in de koelkast of vriezer bewaart of met je meeneemt.


Voordelen van Medela moedermelkflesjes

  • De flesjes van Medela zijn onbreekbaar en verkrijgbaar in twee maten: 150 ml, verpakt per drie, en 250 ml, verpakt per twee. Ze kunnen worden gebruikt met alle borstkolven en spenen van Medela en diverse andere kolfmerken.
  • De moedermelkflesjes zijn vaatwasser- en magnetronbestendig, en gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  • Weinig overgieten – één fles voor het afkolven, bewaren, invriezen en voeden van moedermelk
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Duurzaam – breken of splinteren niet als ze vallen