1 jaar gratis service

Wanneer je een kolfapparaat bij Borstvoedingspraktijk Voor jou koopt, kun je hier het eerste jaar na aanschaf 24/7 terecht wanneer er onverhoopt iets met je kolf aan de hand is!

Servicevoorwaarden

Wanneer je een kolfapparaat bij Borstvoedingspraktijk Voor Jou koopt, kun je hier het eerste jaar na aanschaf 24/7 terecht wanneer er onverhoopt iets met je kolf aan de hand is!

Je mag bij eventuele storingen kosteloos langskomen om de kolf te laten nakijken en het vacuüm te laten doormeten. Veel storingen kunnen ter plekke voor je opgelost worden. Maak hiervoor wel even een afspraak.

Mochten er toch defecten zijn die niet onder de service van de praktijk vallen, dan wordt de kolf terug gestuurd naar de leverancier voor reparatie en krijg je (als je dat wilt) gratis een Medela huurkolf mee, zodat je nooit zonder kolf zit. De kosten van de reparatie die niet onder de service van de leverancier vallen, zijn uiteraard wel voor eigen rekening.

Wanneer je de kolf bij de praktijk aanschaft èn ophaalt, krijg je een deel van het kolfconsult gratis, persoonlijk advies over de juiste maat borstschild en kolfstand en folders (digitaal of op papier) met informatie over het afkolven, bewaren en opwarmen van moedermelk!

Wist je trouwens dat veel verzekeraars (een deel van) de aanschaf van een koopkolf vergoeden wanneer je deze via een lactatiekundige IBCLC aanschaft?! Borstvoedingspraktijk Voor Jou is tevens aangesloten bij de NVL, wat de kans op vergoeding ook nog eens vergroot.

Kwaliteit

Ik wil alleen het beste voor jou en daarom werk ik uitsluitend met kwalitatief goede kolven en materialen. Dit betekent:

  • Goede en snelle service (incl. fabrieksgarantie bij 1e eigenaar)

  • Alle onderdelen die met melk in aanraking komen zijn BPA-vrij
  • Voorzien van het CE-keurmerk

Samen gaan we kijken wat je doel of hulpvraag is en welke kolf/hulpmiddel het beste bij je situatie en wensen past. Op deze manier weet je zeker dat je een geschikt hulpmiddel in huis haalt!