ARDO Alyssa oplaadbare dubbelzijdige elektrische borstkolf

Inhoud

 • Ardo Alyssa borstkolf
 • Voedingsadapter met USB kabel
 • 2x Slangetjes met slang adapter/afsluitdopje
 • 2x Borst schelp 26 mm 
 • 2x Borst schelp inzet 22 mm
 • 2x Deksel met inzet sluitring
 • 2x Groene afsluit dop
 • 2x Flexibele vacuümfilter (siliconen)
 • 2x Lip ventiel
 • 2x Flesje 150 ml
 • 2x Flessen standaard

Kenmerken

 • Oplaadbare batterij!
 • MyArdo-app om o.a. kolf te bedienen
 • MemoryPlus-knop om jouw favoriete instellingen op te slaan
 • PowerPump-knop met speciaal kolfprogramma om jouw productie een boost te geven
 • Stille kolf!
 • Zuigkracht en frequentie zijn individueel instelbaar
 • Incl. 2 maten kolfschilden

Wil je weten hoe je optimaal kunt kolven? Klik dan hier!

Eerst even proberen?
Maak nu een afspraak om langs te komen op de praktijk om de ARDO-kolf live te testen! Ga je meteen over tot aanschaf van een kolfapparaat via de praktijk, dan krijg je de eerste 20 minuten van het kolfconsult à €25 cadeau! 

ARDO Alyssa oplaadbare dubbele elektrische kolf

Met dit pakket blijven er geen wensen over! De nieuwe Ardo Alyssa is een compacte, gebruiksvriendelijke en innovatieve borstkolf. Het is ’s werelds eerste borstkolf met een automatisch Power Pumping-programma. Bovendien kun je jouw kolfsessies opslaan, de borstkolf via de MyArdoApp bedienen en dankzij de geïntegreerde batterij heb jij de flexibiliteit om overal en altijd te kolven.

Met de koopdatum onafhankelijke garantie is ARDO de enige fabrikant die een volledige garantie geeft op de werking voor een gemiddelde afkolftijd voor het voeden van tenminste twee zuigelingen. De ARDO kolven staan verder bekend om hun zeer stille werking!


Een overzicht van belangrijke eigenschappen
Efficiënt, eenvoudig en veilig – dat is de gecertificeerde Ardo Alyssa Dubbele borstkolf. Ardo Alyssa Double is ontwikkeld naar de behoeften van kolvende moeders en voldoet aan de normen van elektrische, medische apparaten. Het is een betrouwbare borstkolf met een hoge kwaliteit en een zeer gebruiksvriendelijke en individuele benadering.

Compact, licht en gebruiksvriendelijk

Het compacte formaat maken van Ardo Alyssa de ideale borstkolf voor thuis en onderweg. Het verlichte aanraakscherm is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken.

De bediening van Ardo Alyssa is zeer makkelijk, zowel op de borstkolf als op de MyArdo App. Ontwikkeld met moeders en lactatiekundigen zodat de Ardo Alyssa voldoet aan de behoeften van moeders die borstvoeding geven.

Automatische Power Pumping om je melkproductie te verhogen

Ardo Alyssa is de eerste borstkolf ter wereld met automatische Power Pumping. Deze functie imiteert het natuurlijke borstvoedingspatroon dat clustervoeding wordt genoemd, waarbij een verhoging van de melkproductie wordt bereikt door vaker borstvoeding te geven (1).

Er zijn tijden, normaal gesproken 2 of 3 uur ’s avonds, waarop baby’s en kleine kinderen vaker gevoed moeten worden met kortere pauzes. Door dit zuiggedrag blijft het prolactine (melk producerend hormoon) gehalte hoog of neemt zelfs toe waardoor de melkhoeveelheid toeneemt (2).

Om deze reden raden professionals Power Pumping aan om de lactatie te verbeteren of de melkproductie te stabiliseren (3, 4, 5). De moeder moet eenmaal per dag gedurende een uur uit beide borsten (6) kolven volgens een eenvoudig schema voor afkolven en pauzeren (5,7):

20 minuten afkolven – 10 minuten pauze – 10 minuten afkolven – 10 minuten pauze – 10 minuten afkolven.

Ardo Alyssa Automatische Power Pumping, is een eenvoudig, vooraf gedefinieerd afkolfprogramma met een interval van een uur dat de clustervoeding van een baby imiteert om de melkproductie te verhogen. De duur van de afkolffasen en pauzes zijn vooraf gedefinieerd, maar de moeder kan de vacuüm- en cyclusinstellingen op elk moment aanpassen aan haar eigen persoonlijke behoeften.

Memory Plus – gepersonaliseerd afkolven met één druk op de knop

Een afkolfsessie is een persoonlijke combinatie van zuigkracht (vacuüm) en snelheid (cycli) met variabele duur. Zodra een moeder de instellingen heeft gevonden die voor haar het meest comfortabel zijn en waarmee de melk het beste stroomt, kan ze de sessie opslaan door op de Memory Plus-knop te drukken. Hierdoor wordt niet alleen de hele kolfgeschiedenis opgeslagen, maar wordt deze ook automatisch gereproduceerd wanneer de borstkolf de volgende keer wordt gestart. Wanneer Ardo Alyssa is ingeschakeld, is het op elk moment mogelijk om een ​​nieuwe sessie op te slaan (door de Memory-knop aan te raken totdat deze piept), de Memory Plus-modus te verlaten (vacuüm of cyclus wijzigen) en een opgeslagen sessie te verwijderen (de Memory Plus-knop langer aan te raken).

MyArdo-app om Ardo Alyssa en meer te bedienen

Met de MyArdo-app kan de Ardo Alyssa-borstkolf comfortabel vanaf de smartphone worden bediend. Vacuüm- en cyclusniveaus, Memory Plus of Power Pumping kunnen worden bediend op een iPhone of Android-mobiel. Daarnaast biedt de app belangrijke informatie over de functies van de borstkolf en handige tips over het afkolven.

Als de Ardo Alyssa aanstaat, maar de afkolfset niet is aangesloten, loopt hij stil maar kolft hij niet. Met deze stille start kun je verbinding maken met de MyArdo-app zonder dat de borstkolf actief is. Ardo Alyssa werkt ook zonder de app.

Oplaadbare geïntegreerde batterij voor maximale mobiliteit

Dankzij de geïntegreerde batterij kan Ardo Alyssa thuis, op het werk en op elke plaats worden gebruikt, onafhankelijk van de beschikbaarheid van een stopcontact. De Ardo Alyssa kan ook worden gebruikt wanneer de borstkolf is aangesloten op het lichtnet en wordt opgeladen. Een volledig opgeladen batterij maakt het mogelijk om tot 8 keer af te kolven.

Gesloten systeem voor maximale bescherming

De vacuümfilters die in de Ardo-afkolfsets zijn geïntegreerd, zorgen voor een 100% barrière voor moedermelk, zelfs van ziekteverwekkers. De „Gesloten systeem”-technologie beschermt de borsten, de moedermelk en de borstkolf tegen besmetting en garandeert een optimale hygiëne.