Medela Harmony Handkolf

Inhoud
  • Handkolf met standvoet (inhoud fles is 150ml)
  • Flessendeksel
  • Calma speen
Wil je weten hoe je optimaal kunt kolven? Klik dan hier!

Harmony enkele handkolf

De Medela Harmony enkele handkolf is bedoeld voor moeders die voornamelijk borstvoeding geven en is ideaal op reis of als back-up voor je elektrische borstkolf.


Discreet, comfortabel en zacht

Voor moeders die altijd borstvoeding willen geven, lijkt een kleine handkolf misschien overbodig, maar het is toch een goed idee om een lichte en compacte borstkolf bij de hand te hebben. Elke moeder bevindt zich weleens in een situatie waarin ze voor haar eigen comfort melk moet afkolven. Deze borstkolf is bijzonder geschikt voor moeders die op pad zijn: als back-up voor een dubbele elektrische borstkolf of als je niet vaak afkolft.


Licht en discreet

Medela Harmony is een handkolf en heeft dus geen elektriciteit of batterijen nodig en werkt vrijwel geluidloos. Je zult aangenaam verrast zijn door zijn vlotte bediening wanneer je begint te kolven. De bijzonder lichte borstkolf neemt maar weinig ruimte in een handtas in.


Eenvoudige en elegante vormgeving

De ergonomische vormgeving van de Medela Harmony is intuïtief en heel gebruiksvriendelijk. De handmatige borstkolf kan gemakkelijk uit elkaar worden gehaald voor reiniging. De handgreep op de Medela Harmony handkolf is draaibaar. Zo kun je altijd in de beste hoek en de meest comfortabele positie melk afkolven, zodat je geen last van je armen krijgt. De hendel heeft een zachte, rubberen bekleding, waardoor het afkolven minder vermoeiend en de borstkolf stiller is.


2-Phase Expression technologie

Medela Harmony is een van de weinige handkolven ter wereld die met de 2-Phase Expression technologie is uitgerust. De Harmony borstkolf simuleert het natuurlijke zuiggedrag van de baby aan de borst.

2-Phase betekent dat je start met afkolven met de korte zijde van de handgreep om de toeschietreflex te stimuleren (als de melk begint te stromen). Zo simuleer je een sneller zuigpatroon, vergelijkbaar met dat van een hongerige baby. Zodra de melk begint te stromen, ga je verder met de lange zijde van de handgreep om de melk in een trager patroon af te kolven.

Deze borstkolf is een van de weinige handkolven ter wereld die is uitgerust met de 2-Phase Expression technologie. Hij is klein, licht en gemakkelijk mee te nemen.