Welk kolfapparaat past bij mij?

9 vragen voor de aanschaf van een koopkolf

Hieronder vind je 9 korte vragen die je snel en eenvoudig kunt beantwoorden.
Naar aanleiding van jouw antwoorden, krijg je van Borstvoedingspraktijk Voor Jou binnen 36 uur een email met daarin jouw persoonlijke advies voor een koopkolf!

Persoonlijk adviesgesprek of een kolfapparaat uitproberen?

Wil je liever een persoonlijk gesprek (telefonisch of op de praktijk) en eventueel een kolfapparaat live uitproberen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid voor een kolfconsult en geef dit even aan op het formulier bij 'opmerkingen'. Samen kunnen we vaak binnen een dag al een afspraak maken.

Op de praktijk mag je de ARDO Calypso Dubbele kolf en de nieuwste Medela Freestyle FLEX altijd even uitproberen! Neem in dat geval wel even een flesje mee: dan kun je je gekolfde melk meteen mee naar huis nemen. Een kolfconsult duurt ongeveer 20-40 minuten. Wanneer je meteen besluit om een van de kolfapparaten aan te schaffen, krijg je de kosten van de eerste 20 minuten kolfconsult cadeau!
1 jaar gratis service!

Wanneer je een kolfapparaat bij Borstvoedingspraktijk Voor Jou koopt, kun je hier het eerste jaar na aanschaf 24/7 terecht wanneer er onverhoopt iets met je kolf aan de hand is!

  • Bij storing snel langs komen voor nakijken en doormeten
  • Gratis tijdelijk vervangende kolf tijdens reparatie
  • 20 minuten gratis persoonlijk advies
  • Vaak vergoeding zorgverzekeraar

Lees de uitgebreide voorwaarden via de knop hieronder.

Vergoeding kolfapparaat

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de aanschaf van een kolfapparaat wanneer je deze via een lactatiekundige koopt. Wanneer je een koopkolf via de praktijk aanschaft, profiteer je ook meteen van alle service, voordelen en extra's!

9 vragen voor de aanschaf van jouw kolf