Simone X Perifit Enkelzijdige Handsfree kolf

Inhoud

Kenmerken
 • Verschillende maten flexibele en comfortabele kolfschilden, apart aan te schaffen
 • Incl. automatisch kolfprogramma
 • Vacuüm instelbaar op 8 verschillende standen; krachtig kolven is voor dit kolfapparaat geen probleem
 • Geschikt voor intensief gebruik
 • Werkt via USB oplaadbare accu!
 • Kan worden gekoppeld aan de Simone X Perifit app – download de app en registreer je om de voortgang van je kolfsessies bij te houden
 • Deze kolf van Simone X Perifit is lekker stil!  

 • Wil je weten hoe je optimaal kunt kolven? Klik dan hier!

  Simone X Perifit Handsfree kolf

  Draadloos en volledig handenvrij, de Perifit Pump bevrijdt je van de conventionele kolfnachtmerrie, zodat je kunt kolven wanneer je wilt, waar je wilt. Je hoeft je garderobe niet te veranderen, je kunt je shirt aanhouden en gewoon doorgaan met je dag!


  Flexibele kolfschildtechnologie voor een betere opbrengst: het innovatieve flexibele siliconen kolfschild comprimeert je tepel en tepelhof tijdens het kolven en bootst de bewegingen van het mondje van je baby na. Onderzoek heeft aangetoond dat deze compressie de efficiëntie van het kolven en de melkproductie verhoogt.

  Comfortabele pasvorm: het kolfschild is gemaakt van zacht en niet-schurend siliconen en niet van het harde plastic dat je gewend bent, waardoor het comfortabeler is voor jou en je tepels. 

  Eenvoudig ontwerp: Geen draden, geen buisjes, geen gedoe. Met slechts 5 vaatwasmachinebestendige onderdelen, verlicht Simone X Perifit Pump's eenvoudig te monteren ontwerp je om tijd te besteden aan de dingen die er echt toe doen. Bovendien zijn alle onderdelen vaatwasmachinebestendig!

  Bedien de 2 standen en 8 vacuümniveaus via de app: Exclusief gemaakt voor Simone X Perifit Pump kolfsters; met onze app kun je je kolfwerk helemaal vanaf je smartphone regelen. Pas de kolfkracht aan jouw wens aan met onze 8 verschillende stimulatie- en expressiemodi.

  Super krachtig: Tot 300mmHG. Handig, comfortabel EN krachtig. Geen compromis!

  Veilig voor jou en je baby: Perifit Pump werkt als een gesloten kolfsysteem wat betekent dat je melk een hygiënische route aflegt van de borst naar de fles. En niet te vergeten: alle materialen zijn voedselveilig en BPA-vrij!

  Oplaadbare batterij

  Grote herbruikbare container: 5.4oz / 160ml

  Garantie: 2 jaar garantie op de kolf en 90 dagen garantie op wasbare onderdelen.

  Gebruiksaanwijzing